Svi podaci o lepoglavskoj Poduzetničkoj zoni na jednom mjestu

Kako bi potencijalnim investitorima olakšao pristup informacijama o mogućnostima ulaganja na području grada Lepoglave odnosno u Poduzetničku zonu Lepoglava, Grad Lepoglava obnovio je i preuredio internet stranicu Poduzetničke zone. Tako se sad na jednom mjestu i to na internet adresi www.lepoglava-zona.com nalaze svi podaci o samoj Poduzetničkoj zoni – njena lokacija, prednosti, informacije o prodaji zemljišta, važni dokumenti, kontakti, popis tvrtki koje u njoj posluju, ... .

- Poduzetnicima u našoj Poduzetničkoj zoni nudimo povoljan geografski položaj, dobru prometnu povezanost, jednu od najpovoljnijih cijena komunalnog doprinosa u Varaždinskoj županiji, komunalno opremljeno zemljište s asfaltiranim prometnicama i nogostupima, javnom rasvjetom, isplaniranim terenom, uređenom odvodnjom, mogućnošću priključenja na struju, instalacijom plinskih priključaka te uređenim DTK i telefonskim instalacijama. Nudi im se i niska otkupna cijena zemljišta uz mogućnost obročne otplate, a dobit će i stručnu pomoć u realizaciji investicije i kapitalnih projekata – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić dodajući da se te informacije nalaze i na novouređenoj internet stranici Poduzetničke zone Lepoglava tako da se potencijalni investitori o zoni mogu informirati i bez dolaska u Lepoglavu.

- Ova internet stranica jedan je od načina na koji predstavljamo našu zonu. Činimo to i njenim predstavljanjem na različitim gospodarskim sajmovima, skupovima i prezentacijama te u kontaktima s domaćim i inozemnim gospodarstvenicima, veleposlanicima i svima kod kojih postoji interes za gospodarsko ulaganje na području Hrvatske– dodao je gradonačelnik Škvarić. (Grad Lepoglava)