Besplatnu školu klizanja u Jaski završilo 230 djece

U organizaciji Turističke zajednice, Društva naša djeca te pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog, nakon završetka škole klizanja za one najmlađe, završila je i škola klizanja za one malo veće, a klizati je ukupno naučilo 230 jaskanskih mališana.

Škola klizanja za osnovnoškolce održavala se za vrijeme školskih praznika na Strossmayerovom trgu, a kroz školu klizanja polaznici su kroz zabavan način naučili i unaprijedili vještine na ledu.

Tako, nakon što je kroz školu klizanja za vrtićku dob klizati naučilo 157 jaskanskih klinceza i klinaca, sada su to isto savladali i 73 osnovnoškolca.

Ovogodišnje trenerice škole klizanja: Mia Medvedovski, Nera Varadi, Ana Lojen i Tea Balaban svojim su marljivim radom djecu naučile osnovama klizanja te im na ugodan i zabavan način ’’ulile’’ samopouzdanje u pothvatima na ledu.

Svi polaznici škole klizanja, točnije njih 230, po završetku programa primili su priznanja, najbolji i medalje, a dodjeli su se pridružili i gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, njegov zamjenik, Domagoj Šlat, direktorica TZGJ Ivana Herceg te Nikolina Ribarić, predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko. (Grad Jastrebarsko)