Prva međunarodna LEGO® izložba u Hrvatskoj u ožujku u Sv. Ivanu Zelini

Prvi put u Svetom Ivanu Zelini održat će se prava lego poslastica - LEGO® vikend pod nazivom „Kockice Convention“ u organizaciji kluba ljubitelja LEGO kockica „Kockice“ i pod pokroviteljstvom Grada Svetog Ivana Zeline i Turističke zajednice grada u Sportskoj dvorani.

Riječ je o prvoj međunarodnoj LEGO® izložbi u Hrvatskoj, a predviđeno trajanje događaja je dva dana, od subote 24. do nedjelje 25. ožujka 2018. godine, gdje će se moći uživati u slaganju LEGO® kockica u dobrom društvu i veseloj atmosferi.

Svoj dolazak u Sveti Ivan Zelinu potvrdili su brojni LEGO® entuzijasti iz Hrvatske, Austrije, Belgije, Kanade, Njemačke, Italije, Nizozemske, Norveške, Portugala, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Velike Britanije.

Cilj je kreirati događaj međunarodnog karaktera koji okuplja zaljubljenike LEGO® kockica i entuzijaste, te da svi posjetitelji mogu uživati u igri i druženju u opuštenoj i veseloj atmosferi. U sklopu izložbe održat će se radionice LEGO Mindstorms® robotike za koje uskoro kreću prijave. Uz to, svi posjetitelji moći će se igrati i slagati u besplatnoj igraonici. Također, „Kockice Convention“ imat će i humanitarni karakter – LEGO® tombolu, s kojom će se sav prikupljeni novac donirati udruzi „Srce“ Zelina.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan. (Grad Sveti Ivan Zelina)